Om skolwebben

skolwebb.stockholm.se

Karlbergs skola använder Stockholms Skolwebb till dokumentation (som skriftliga omdömen, IUP, LUS mm) och frånvaroregistrering. Du som förälder kan logga in och ta del av dessa uppgifter inför till exempel utvecklingssamtalet.

Hur kommer jag igång?

För att kunna logga in på Skolwebben måste du ha e-legitimation eller Bankid som du kan få från din bank, Posten eller Telia eller så kan du använda Mobilt Bankid som du kan få från de flesta banker. När du läst genom användarhandledningen ,surfar du in på skolwebb.stockholm.se och loggar in som vårdnadshavare.

Hjälp! Det funkar inte!

Om du har problem med att logga in, kontakta Kontaktcenter Stockholm på 08-508 00 508 eller e-support@stockholm.se.
Kom ihåg att ge så detaljerad information som möjligt om ditt problem, så ditt ärende kan lösas på snabbast möjliga vis.

Support –
Skolwebben

Om du har problem, kontakta följande:

Kontaktcenter Stockholm
Kl. 08.00-16.30 må-to, 08.00-16.00 fr
e-support@stockholm.se

För frågor om innehållet i Skolwebben kontaktar du:

I första hand ditt barns klasslärare
I andra hand Åsa Boman
asa.boman@stockholm.se

Supportlänkar

Hjälp med inloggning och support - skolwebben
Testa din webbläsare
Föräldrainformation om Skolwebben på stockholm.se

Se relaterade dokument längst ner i högerspalten.